Skip to main content

Glas in lood De Kempen

Gelegen in het pittoreske Oirschot, centraal tussen Tilburg en Eindhoven, is Glas-in-lood De Kempen dé bestemming voor liefhebbers van prachtig glas-in-loodwerk in Brabant en ver daarbuiten. Met jarenlange ervaring en een passie voor het ambacht, biedt Glas-in-lood De Kempen hoogwaardige glas-in-lood creaties aan voor glasbedrijven, particulieren en bedrijven door heel Nederland.

Meesterschap in Glas-in-Lood
Bij Glas-in-lood De Kempen beschikken we over een eigen atelier waar we al uw wensen op maat kunnen realiseren. Of u nu een uniek ontwerp wilt laten maken of een bestaand glas-in-lood element wilt laten restaureren, wij staan voor u klaar. Tegenwoordig kiezen steeds meer klanten voor glas-in-lood in dubbelglas, wat zorgt voor betere isolatie zonder de charmante uitstraling te verliezen. Bij Glas-in-lood De Kempen combineren we traditionele esthetiek met modern comfort door deze optie aan te bieden.

Onbeperkte Mogelijkheden
Met gepatineerd lood geven we uw glas-in-lood ramen een extra authentieke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos; u kunt in ons atelier kiezen uit diverse glassoorten en -maten om uw unieke visie tot leven te brengen. Het maken van glas-in-lood ramen is een arbeidsintensief proces dat vakmanschap en deskundig advies vereist. Onze specialisten staan altijd klaar om u te adviseren en samen met u te werken aan een prachtig eindresultaat.

Onze Kernwaarden
De kracht van Glas-in-lood De Kempen ligt in onze sterke kernwaarden. Deze vormen de ruggengraat van onze bedrijfscultuur en zorgen ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen:

  • Klantvriendelijk: Wij spelen in op de wensen van de klant om een optimale klantbeleving te garanderen.
  • Nauwkeurig: Aandacht voor details staat centraal in onze dienstverlening, wat resulteert in werk van de hoogste kwaliteit.
  • Creatief: Wij denken oplossingsgericht en zien altijd nieuwe mogelijkheden.
  • Enthousiast: Onze passie voor glas-in-lood straalt door in alles wat we doen. We zijn altijd gemotiveerd en betrokken bij elk project.
  • Traditioneel: We koesteren het eeuwenoude ambacht en passen het toe in de moderne tijd.

Laat Uw Wensen Tot Leven Komen
Of u nu een nieuw project wilt starten of een bestaand glas-in-lood stuk nieuw leven wilt inblazen, bij Glas-in-lood De Kempen bent u aan het juiste adres. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren en te begeleiden van idee tot realisatie. Maak een afspraak voor een adviesgesprek, en ontdek de ongekende mogelijkheden van glas-in-lood.

Bij Glas-in-lood De Kempen is uw visie in veilige handen. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in ons atelier in Oirschot en de magie van glas-in-lood zelf te ervaren. Samen creëren we een prachtig stukje kunst dat uw ruimte transformeert en een blijvende indruk achterlaat.

Glas-in-lood De Kempen
Spoordonkseweg 144, 5688 SR  Oirschot
Telefoon: 0499-323749
Mobiel: 06-52657411
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.glasinlood-dekempen.nl

https://www.facebook.com/glasinlood.dekempen
https://nl.linkedin.com/in/jan-beekmans-34573aa2
https://nl.pinterest.com/janbeekmans/glas-in-lood-de-kempen/

Bekijk onze video op: https://glasinlood-dekempen.nl/glas-in-lood-de-kempen-promo.mp4?_=1